La troballa de roba i objectes que van fer els Mossos d'Esquadra fa pocs dies i aquest cap de setmana al litoral de Sant Antoni de Calonge era dels dos desapareguts des del dia 13 d'octubre. Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra i els Bombers van realitzar ahir una nova recerca a la zona de Sant Antoni, la qual va resultar infructuosa.

Fonts de la policia autonòmica van informar un cop va acabar la recerca que, en no haver-se detectat nous indicis, aquesta es donava per tancada fins que no apareguin noves pistes.

Els efectius de la Unitat subaquàtica dels Mossos d'Esquadra que estaven sobre el terreny van submergir-se novament per intentar trobar més pistes que els portin als dos desapareguts. Tot apunta que haurien patit algun tipus d'accident o que el temporal marítim els hauria arrossegat al fons marí.

Els Bombers també s'hi van unir, així com un helicòpter i efectius terrestres dels cossos d'emergències.

La recerca es va aturar divendres, després que no es trobés cap més indici del parador dels dos desapareguts. Finalment, amb la confirmació que els objectes i la roba localitzada són d'ells, els efectius de rescat van pentinar àrees properes a Torre Valentina, entre altres.

La parella, un alemany de 37 anys, Sebastian Schrader, i una dona de Costa d'Ivori, de 36, Claudine Schrader, residien a Barcelona i estaven fent ruta per la Costa Brava quan el passat dijous dia 13 se'ls va predre la pista.

El cotxe de lloguer que el matrimoni feia servir per passar una setmana de vacances a la Costa Brava va ser localitzat al carrer Vall d'Aro de s'Agaró la setmana passada. A partir de llavors els cossos de seguretat i emergència han anat pentinant camins de ronda i el fons marí del litoral.