El municipi de Begur, actuant en representació de la Xarxa de Municipis per la Qualitat de Vida Cittaslow -ciutats tranquil·les- d'Espanya, acollirà el 24 i 25 de març de l'any vinent l'assemblea del Comitè de Coordinació Internacional de Cittaslow.

Així s'ha decidit durant l'assemblea d'enguany, que va tenir lloc a la ciutat de Jeonju (Corea del Sud), i que va comptar amb la presència de l'alcalde de Begur, Joan Loureiro, que és el president de Cittaslow estatal. En l'assemblea de Jeonju també hi eren presents l'alcaldessa de Pals i secretària de l'entitat estatal, Sílvia Monar, la tercera tinent d'alcalde de Begues, Margarida Camprubí, i el gestor tècnic de l'entitat, Albert Costa.

La proposta de fer la trobada del Comitè de Coordinació Internacional de Cittaslow va fer-la la mateixa entitat internacional. I l'alcalde de Begur va acceptar la invitació, a part d'agrair la confiança de l'entitat en l'organisme que presideix. Loureiro va explicar que la Xarxa espanyola que presideix està formada actualment per vuit municipis i que n'hi ha 15 més interessats a formar-ne part. «Ho estudiarem conjuntament amb el Comitè Internacional per veure la idoneïtat de la seva entrada a la Xarxa», va manifestar el president estatal.