El parc de l'Estació de Castell d'Aro presenta des del passat divendres una fesomia renovada, un cop ha conclòs una nova fase dels treballs d'adequació realitzats per l'Ajuntament per potenciar l'exhibició del patrimoni ferroviari de l'antic carrilet.

El projecte té la complicitat i el treball de recuperació que realitza l'Associació del Trenet de la Vall d'Aro. Una grua ha traslladat la locomotora número 5 a un nou tram de via, on s'enganxaran tres vagons (un de càrrega, un vagó mixt amb sis seients de primera classe i correus, i un de passatgers).

Al davant hi ha la reproducció d'una nova andana que s'ha construït per recrear l'antiga imatge del conjunt de l'estació. El toc final serà la restauració i instal·lació d'una marquesina de fusta l'any que ve.

La intervenció ha suposat l'enderroc de 19 metres de les vies dels minitrens a escala i, tot seguit, la construcció de 46 nous metres lineals de recorregut, per configurar així un traçat de gairebé 700 metres. El consistori hi ha invertit 16.000 euros i dos mesos de treball per enllestir la intervenció, que ha inclòs la pavimentació entre el recorregut existent i la nova andana, enjardinament i millores en mobiliari urbà i instal·lacions elèctriques.