La Fecasarm ha presentat un recurs de reforma i subsidiari d'apel·lació contra la interlocutòria dictada pel Jutjat d'Instrucció 3 de Sant Feliu de Guíxols que decreta l'arxiu del cas del flashmob flashmob el 2 d'agost. En el recurs presentat, la patronal de l'oci nocturn mostra el seu rebuig a l'arxiu de la causa ja que considera que ha estat prematur i precipitat.

L'acusació exercida per la Fecasarm sosté que alguns fets han quedat sense investigar, com ara quantes persones van participar en la flashmob.

La Fecasarm rebutja els arguments del jutge per a l'arxiu -no hi va haver actes de violència i que els danys patits no van ser provocats per l'actuació de les monitores si no per l'estampida posterior- ja que considera que sí que es van produir actes de violència durant l'execució de la flashmob: «Entenem que un seguit d'actes bruscos capaços de generar una estampida humana han de ser considerats, com a mínim, actes de violència lleu, o en qualsevol cas, actes de violència suficients per a considerar els fets i les seves conseqüències com a constitutius d'un delicte de desordres públics». Alhora que considera les monitores responsables dels danys i lesions soferts per haver originat l'estampida.