Dos presumptes traficants de drogues se salvaran d'una condemna que era segura perquè encara que la polícia els va trobar una important plantació de marihuana al domicili de Castell d'Aro, l'entrada i registre ha sigut declarada nul·la pel Jutjat Penal número 3 de Girona.

No hi havia cap tipus de possibilitat de declarar casual la troballa de la droga perquè la forma com els agents se'n van adonar estava viciada d'entrada, doncs van entrar al domicili abans de tenir l'ordre i, per tant, sabien el que hi trobarien amb antelació.

La sentència de nul·litat es va dictar el 19 d'octubre i reflecteix alguns dels arguments esgrimits per la defensa, Joaquim Bech de Careda, per absoldre els acusats.

Als presumptes traficants els investigava la policia per delictes relacionats amb el patrimoni i el dia que els agents van ser requerits a Castell d'Aro només havien de comprovar que, efectivament, els processats eren els inquilins del habitatge del que havien saltat la tàpia.

Els processats van assegurar que els havia fallat el comandament a distància de la porta i que per això van saltar però van quedar detinguts tot i que podien corroborar que vivien al domicili perquè encara que no funcionés el comandament disposaven de la clau de la porta d'accés al domicili, per la qual cosa «no resultava necessària la intromissió domiciliària per constatar qualsevol altre indici de criminalitat». Els agents van entrar i van veure la plantació però com no tenien dret a fer-ho ara ha quedat nul·la la troballa.