La Policia Local de Palamós va detenir diumenge un individu que acabava d'agredir la seva parella en ple carrer. Segons va avançar Ràdio Palamós, l'home, que té 44 anys, va intentar fugir en el seu cotxe. Després d'aturar-lo, els agents li van fer la prova d'alcoholèmia i va donar positiu, multiplicant quasi per quatre la taxa màxima permesa.

La Policia Local palamosina va rebre un avís a dos quarts de nou del vespre, en el qual s'informava que un home estava colpejant la seva parella al carrer President Macià. Fins al lloc s'hi van desplaçar dues patrulles que van comprovar que hi havia una dona amb senyals evidents d'haver estat colpejada.

Segons van explicar fonts policials, en veure els agents, el presumpte autor de l'agressió va intentar fugir en cotxe. Els policies, però, el van poder aturar i li van fer la prova d'alcoholèmia i aquesta va donar positiu, amb 0,96 grams d'alcohol per litre d'aire expirat, quan el límit és de 0,25. L'home va quedar detingut per agressió i per conduir sota els efectes de l'alcohol. La seva parella, una dona de 31 anys, presentava cops i erosions a la cara i en una cama va ser traslladada a l'hospital de Palamós.