Les tasques d'asfaltatge que des de la setmana passada s'estan realitzant en un total de set trams de carrers de Palamós, quedaran enllestides en els pròxims dies, segons va informar ahir l'ajuntament palamosí. Es tracta de 870 metres lineals que restaven per pavimentar del pla iniciat l'any passat.

Els trams afectats han estat els del: carrer de Muntaner, entre Ample i Jacint Verdaguer; el carrer de Foment, entre Salvador Albert i Pey i Jacint Verdaguer; el carrer de Provença, entre el passeig del Mar i el carrer de Londres; i el tram del carrer de la Riera d'Aubi, entre els carrers d'Aragó i Provença. La resta de trams que s'han inclòs també són els de: l'avinguda de Catalunya, entre els carrers de Nàpols i del Mar; i els carrers de Rosselló i d'Aragó, entre passeig del Mar i l'avinguda del President Macià.

Les obres han inclòs el fressat del paviment vell, el reg asfàltic i l'aplicació d'un nou aglomerat. Aquesta setmana és previst enllestir totalment el projecte, amb el pintat de la senyalització viaria horitzontal i l'acabament en embornals, tapes del clavegueram i altres serveis. El cost d'aquestes feines ha estat d'uns 85.500 euros.