Sant Feliu de Guíxols ha començat un pla d'asfaltatge de carrers i d'arreglar voreres valorat en 400.000 euros, i que s'anirà executant en els propers mesos. El govern local vol fer una actuació de millora en carrers, repartits per tota la ciutat, que necessiten millores en l'asfalt o les voreres de moltes vies (ja sigui arreglant les existents, o en alguns casos fer-ne de noves si no existien). En tots els casos, l'Ajuntament anirà fent una campanya informativa als veïns de cada carrer, amb les dates concretes d'actuació, han informat des de l'Ajuntament. El regidor d'Urbanisme, Josep Saballs, considera que l'obra és d'envergadura per dos motius: per l'ampli ventall de vies i carrers que s'arranjaran, i per la importància econòmica que suposa aquesta actuació.

En el cas de l'asfaltatge, l'Ajuntament ganxó preveu la millora d'una vintena de carrers, amb una inversió de 225.000 euros, i amb un termini d'execució d'uns tres mesos. L'empresa adjudicatària és Aglomerats Girona SA, per un import de 225.000 (IVA inclòs).

Les tasques d'asfaltatge es van iniciar aquest dilluns començant pels carrers Francesc Isgleas, Narcís Masó, Carles Rahola, Francesc Ferrer Guàrdia. Alguns dels carrers previstos on s'actuarà són: Francesc Isgleas, Narcís Masó i Valentí, Carles Rahola, Francesc Ferrer Guàrdia, Verbània, Demaziel, Camí de la Caleta (arrels), zona pública d'accés als apartaments Estel, Ginebra, Pujades, asfaltar l'aparcament Poble Nou i el del pavelló Carles Nadal, carrers diversos de Poble Nou, carrer del Mall, carrer de la Llibertat, València, Lleida, Cosme Calzada, Abat Sunyer, carrer i carreró Hernán Cortés, Jofre, passeig dels Guíxols (extrem est, zona Baixada Guíxols).

En la reparació de voreres, l'empresa adjudicatària ha estat Massachs Obres i Paisatge, SLU per import de 175.000 euros (IVA inclòs), amb un termini màxim d'execució de cinc mesos. Els treballs es van iniciar el dijous de la setmana passada, començant pel tram de vorera del carrer del Mall (entre els carrers Llibertat i Sta. Magdalena) i un tram del carrer Jofre.

Alguns dels carrers previstos on s'actuarà són: Mall, Jofre, València i Lleida (actuacions de seguretat viària), Hernán Cortés, carretera Mas Trempat, Guifré, Sant Ramon, Jaume I, aparcament d'escola L'Ardenya, a l'escola bressol Mas Balmanya, les cruïlles de Mercè amb Capmany i Mercè amb Mall, i les cruïlles de Concepció amb Capmany i Concepció amb Mall, i Gravina.