El jutjat va tornar a enviar a presó un lladre multireincident del Baix Empordà que acumula ara 34 detencions i vuit condemnes fermes per robatoris i furts. El diumenge passat, 27 de novembre, la Policia Local de Calonge va rebre l'avís d'un robatori en un pis del carrer del Mig. Una veïna va alertar que un home estava llançant objectes des de la terrassa de l'habitatge al carrer per, després, col·locar-los dins una bossa de brossa i fugir.

Els agents van interceptar el sospitós, Aitor Mariño, i li va trobar alguns dels objectes robats. A més, també li van localitzar un telèfon mòbil amagat a les parts íntimes i targetes de crèdit a nom d'una dona, per la qual cosa el van poder relacionar amb un altre robatori i un furt perpetrats el mateix dia. Després de passar a disposició judicial, el Jutjat d'instrucció 2 de Sant Feliu de Guíxols el va enviar a presó i va concloure que hi ha risc de reiteració delictiva.

El lladre multireincident acumula fins a 34 detencions policials i set dels arrestos van ser durant el darrer mes, quan va perpetrar diversos robatoris i també va assaltar dos habitatges. No és la primera vegada que Aitor Mariño acaba a presó. Diferents jutjats l'han condemnat en vuit ocasions per robatoris, furts i per conduir sense carnet. El jutjat va concloure que l'espiral delictiva del delinqüent ha augmentat durant els darrers dies, quan va cometre tres robatoris amb força i quatre furts. A més, durant els mesos de setembre i octubre també el van detenir en dues ocasions més. El jutjat va resoldre enviar-lo a presó perquè deixant-lo en llibertat existeix risc que torni a delinquir i, a més, podria incrementar la violència i passar a l'agressió física per cometre els robatoris.

Avís d´una veïna

Els fets que el van portar ara a ingressar de nou a presó són dos robatoris i un furt comesos en menys de 24 hores. Cap a un quart de dotze del 27 de novembre, la Policia Local de Calonge va rebre un avís d'una veïna alertant que un home estava llançant objectes des de la terrassa d'un pis del carrer del Mig. El testimoni va veure com, un cop al carrer, el sospitós posava els objectes dins una bossa d'escombraries i fugia del lloc.

Els agents van interceptar el sospitós, Aitor Mariño, carregant una bossa d'escombraries de color negre. A dins, hi havia objectes robats al pis. Per això, el van detenir immediatament com a suposat autor d'un robatori amb força a casa habitada. Durant l'escorcoll, li van trobar un mòbil amagat a les seves parts íntimes i, també, diverses targetes a nom d'una dona, que van permetre als agents relacionar Mariño amb dos cops més comesos el mateix dia.