Palamós tornarà a posar en marxa demà, el tradicional Mercat de la Joguina Solidària que enguany arriba a la seva 12a edició i que està organitzat per la Taula Palamós Solidari i el Departament de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Palamosí. Segons va informar el consistori, el Mercat es realitzarà en dos dissabtes, el primer demà, 10 de desembre, i el segon el dia 17. Aquestes dues jornades i durant tot el dia, de deu del matí a vuit del vespre, el Mercat de la Joguina Solidària s'ubicarà a la plaça dels Arbres coincidint amb l'entrada del carrer Major, on totes les persones que hi vulguin participar podran adquirir «a preus molt mòdics» joguines de segona mà en bon estat.

En cas de pluja l'organització traslladarà el Mercat als locals del Punt Jove de Palamós, situat al carrer de santa Marta, 6 (davant aparcament de la Cooperativa)

La campanya del mercat de la joguina solidària té com a objectiu fer arribar joguines a infants de famílies sense recursos, i també recaptar fons per a projectes solidaris. A més, també proposa «potenciar els valors solidaris entre els palamosins i principalment entre els joves i infants del municipi». D'aquesta manera amb l'aportació d'una joguina que ja no s'utilitza, però que està en bon estat, es vol fer conscients els infants del valor de les coses.