n Sant Feliu de Guíxols va celebrar ahir una nova edició de la popular Marató de Donació de Sang. A iniciativa del Banc de Sang i de Teixits, amb el suport de l'Ajuntament i del teixit associatiu local, el pavelló de la Corxera va tenir un flux continu de donants de sang, amenitzat amb les actuacions d'artistes locals, clubs esportius (bàsquet, futbol de Sant Feliu, bàsquet, twirling), entitats corals, grups de gòspel, solistes, i associacions veïnals. A les set de la tarda, dues hores abans de finalitzar la Marató, hi havia registrades unes 350 donacions.

Com ja és tradicional, cada actuació solia anar acompanyada del seu públic, i aquest, a banda de veure actuar els integrants, participava també en la donació de sang.

El pavelló de la Corxera es va quedar petit a estones, sobretot a la tarda quan es va fer l'actuació de les associacions Dansanimàlia, i del Club Gimnàstic Twirling de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta darrera entitat, per posar un exemple, portava més de 90 nenes a actuar en l'exhibició, amb els respectius pares i mares i acompanyants.Nombroses entitats del teixit associatiu local hi van participar, com l'associació islàmica elaborant tes, les associacions de veïns (amb pastes, xocolatada...), els amics de l'Ermita de Sant Elm (amb pa amb vi i sucre), o el club local de motards Pirates.