Els tècnics municipals estudiaran si cal enderrocar la nau de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) afectada per l'incendi. Les flames han calcinat un magatzem de 84 metres quadrats, situat a la part davantera de l'edifici, que dóna al moll. La coberta d'aquesta zona, formada per encavallades de fusta, ha cedit i s'ha ensorrat.

El foc, que ha cremat amb virulència, també ha provocat esquerdes a la façana de la nau. Els Bombers de la Generalitat han desplaçat fins a dotze dotacions per controlar les flames. A hores d'ara, els efectius estan remullant tota la zona afectada (tant l'estructura com l'interior del magatzem). Mentre no es decideixi si cal enderrocar la nau afectada, i per precaució, l'Ajuntament mantindrà el carrer tallat.

Els Bombers han rebut l'avís de l'incendi a les 13.09 de la tarda. El foc ha afectat totalment el magatzem d'aquesta nau, que dóna al moll de Sant Feliu de Guíxols i que està situada la carrer Cristòfol Colom. Les flames han calcinat un espai de 84 metres quadrats on s'hi guardava material divers. El magatzem forma part d'una nau compartimentada, amb paret mitgera, situada a tocar de la sala de ball de la discoteca Las Vegas.

GMv2|pTipoComp=fotos&pIdGaleria=584ec1590cf2fa8b080ccaa1|GMv2

Veure Galeria

A més dels Bombers, també s'han activat efectius de la Policia Local i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, que han controlat els accessos i han tallat el pas al moll des de la Rambla. Ara, els tècnics municipals estudiaran l'estat de l'estructura del magatzem per veure si cal enderrocar la part afectada per les flames.

La façana de la nau ha patit esquerdes i podria ser que s'hagués de tirar a terra. Mentre no es decideixi què fer, i per precaució, l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols mantindrà el carrer tallat.

El foc també ha afectat, tot i que lleument, la sala de ball de Las Vegas. L'edifici ha patit danys a la part inicial d'encavallada en contacte amb el magatzem, però sense col·lapsar ni afectar la resta de la instal·lació.