La regidoria de Medi Ambient de Pals ha dut a terme recentment tasques d'arranjament al mirador de la Torre de Can Ramonet. Els treballs han consistit en la retirada de les bústies dels cinc contenidors soterrats ubicats al Pedró i del paviment de l'espai que aquestes ocupaven.

L'Ajuntament ha volgut eradicar el problema estètic i de males olors que s'havien generat en aquesta zona, a més de garantir un estat òptim de preservació d'aquest punt emblemàtic de la vila. Sergi Brull, regidor de Serveis i Medi Ambient, assegura que «la nostra voluntat era recuperar l'aspecte original del mirador per convertir-lo en un atractiu paisatgístic i turístic més del municipi».

Arran de la retirada dels contenidors ubicats al mirador de la Torre de Can Ramonet, el servei de recollida de residus de la zona s'ha traslladat al carrer del Cementiri -a la part inferior del mirador- on els veïns poden dipositar les deixalles en els contenidors habilitats. Mentrestant, per motius tècnics, la recollida selectiva de residus es durà a terme als contenidors específics ubicats al pàrquing de Ca la Pruna. L'Ajuntament de Pals agraeix als veïns i veïnes la seva col·laboració.