La sala de festes Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols podria tornar a obrir les seves portes el pròxim 29 de gener, després que el passat mes de desembre es veiés afectada per l'incendi que es va produir en un magatzem de barques adjacent.

Segons va avançar Ràdio Sant Feliu el dilluns, l'empresa que ha de realitzar els treballs de la part afectada del sostre de l'interior de la sala reprendrà l'activitat i, per això, els propietaris calculen que el local es podrà obrir de nou el 29 de gener.

En aquest sentit, el dimecres passat es va obrir al trànsit el carrer Colom -on està ubicada aquesta infraestructura- que des de l'incendi estava tallat, en un dels carrils, per motius de seguretat, ja que s'estava pendent de la presentació d'un certificat de solidesa de la façana de l'edifici.

L'incendi es va produir el 12 de desembre i va deixar totalment cremat el magatzem de barques adjacent a la sala de festes, de 84 metres quadrats. El foc, que va generar una columna de fum visible des de tot el municipi, va afectar la coberta del magatzem, formada per encavallades de fusta, que va cedir i es va ensorrar.

A més, va afectar uns 15 metres de façana i la part interior del taller i d'una nau posterior que hi és adjacent. Pel que fa a Las Vegas, les flames van afectar un camerino i van provocar la caiguda d'una petita part del sostre damunt de l'escenari.