El condemnat per cremar viva la parella a Calonge el 2006 ha acceptat una pena de 2 anys, 6 mesos i 1 dia de presó i pagar una multa de 920 euros per colpejar el fiscal del cas. Fiscalia i defensa han arribat a un acord que ha rebaixat la petició inicial de quatre anys de presó i 6.200 euros de multa per atemptat a l'autoritat en concurs amb un delicte contra l'administració de Justícia i una falta de maltractament d'obra. Miguel Sánchez Gámez ha reconegut que el 21 de març del 2014 va actuar «mogut per la venjança» quan va assestar dos cops de puny al fiscal Víctor Pillado.

L'agressió va tenir lloc després d'escoltar el veredicte del jurat popular, que el declarava culpable d'assassinat, avortament, incendi i danys. La nova condemna se suma a la pena de 19 anys de presó que li va imposar l'Audiència de Girona per l'assassinat.

Fiscalia i defensa, exercida pel lletrat David Torres, han arribat a un acord tenint en compte que el processat reconeix els fets i que durant la instrucció s'ha mostrat penedit. Les càmeres de la sala del jurat de l'Audiència de Girona van enregistrar l'agressió.

Aquest dimecres, el Jutjat penal número 5 de presó l'ha condemnat de viva veu a 2 anys, 6 mesos i 1 dia de presó i a pagar 920 euros en multes com a autor d'un delicte d'atemptat a l'autoritat en concurs ideal amb un delicte contra l'administració de Justícia i una falta de maltractament d'obra. A la vista, Sánchez Gámez ha acceptat la condemna.

La nova pena se suma als 19 anys de presó que ja li va imposar l'Audiència de Girona per cremar viva la seva parella embarassada de tres mesos l'octubre del 2006. El processat reconeix que va assestar dos cops de puny al fiscal Víctor Pillado «mogut per la venjança» ja que sabia que el fiscal havia tingut un paper «determinant» a l'hora d'anul·lar un primer judici, on quedava absolt.

El 2009, l'Audència de Girona ja va jutjar Sánchez Gámez per l'assassinat però aleshores el van absoldre. El fiscal va recórrer davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que va anul·lar la sentència, el veredicte i el judici. El Tribunal Suprem va confirmar la decisió del Superior de Justícia i, per això, el març del 2014 es va repetir el judici a l'Audiència de Girona.