La rua de la tarda del Carnaval de Platja d´Aro comptarà amb la participació de 73 colles (70, més les tres dels reis Carnestoltes de Platja d´Aro, Santa Cristina d´Aro i Sant Feliu de Guíxols). Són cinc més de les que l´Ajuntament platjarenc volia que desfilessin el dissabte de Carnaval a la tarda (en volia 65 d´inscrites, més les tres dels reis Carnestoltes dels citats municipis). Al matí, ha precisat la regidora de Turisme, Imma Gelabert, en desfilaran nou (el màxim que s´havia establert a les bases era de deu per aquesta rua).

Aquesta ampliació del nombre màxim de colles participants obligarà a adequar la partida que l´Ajuntament de Castell-Platja d'Aro destinava a les subvencions, que es mantenen: 250 euros per carrossa i tres euros per persona disfressada.

Gelabert ha afegit que la polèmica que hi va haver amb Sant Feliu de Guíxols ja està tancada després que Platja d'Aro es fes enrere a l´hora de limitar les inscripcions en bloc que en anys anteriors es permetia a les colles ganxones i de Santa Cristina d´Aro; un acord entre els tres municipis que es reproduïa, i se segueix reproduint, en les tres rues. El 40è Carnaval de Platja d´Aro tindrà l´acte central amb les rues del dissabte 25 de febrer: la del matí, que comença a les onze, i la de la tarda, que arrenca a les quatre.