Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 18 de febrer, un home de 27 anys d´edat, nacionalitat marroquina i veí de Castell- Platja d´Aro , com a presumpte autor d´un delicte contra la seguretat viària per conduir temeràriament i un altre delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Els fets van passar en un control que les patrulles de trànsit havien establert a la GI-667, al punt quilomètric 0.3, dins del terme municipal de Calonge.

Pels volts d´un quart de cinc de la tarda, els mossos van detectar un turisme que s´aproximava al control i el seu conductor, en veure´l va fer un canvi de sentit i va fugir en direcció cap a Calonge i va tirar un objecte per la finestra.

Els agents van seguir aquest vehicle i van indicar al conductor que s´aturés, però aquest, no va fer cas a les indicacions i va començar a circular de forma temerària per la carretera GIV-6612 posant en perill la resta d´usuaris de la via.

Els mossos van aconseguir aturar el conductor escàpol a l´interior de la població de Calonge, mentre una altra patrulla comprovava que l´objecte que el conductor havia tirat per la finestra era(uns 51 grams) de cocaïna en estat pur.

Per això els agents va detenir el conductor del turisme com a presumpte autor d´un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues, i un altre delicte contra la seguretat viària per conduir temeràriament.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 20 de febrer a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.