Cinc detinguts per agredir un jove per robar-li el mòbil a fora d'un bar a Palamós. Un d'ells ha ingressat a presó i la resta va quedar en llibertat amb càrrecs. Els fets van produir-se el dijous de la setmana passada i a l'exterior d'un bar de l'avinguda 11 de Setembre.

Els Mossos de la comissaria de la Bisbal van saber que un jove havia patit un agressió agressió física per part de diverses persones, sense motiu aparent, i que també li van sostreure el telèfon mòbil que duia a la butxaca. La víctima a causa de l'agressió va haver de ser atesa a l'hospital de Palamós per les ferides.

Arran dels fets, van iniciar una investigació per identificar els agressors. L'endemà, els Mossos van identificar un home de 21 anys, com un dels presumptes autors del robatori amb violència i el van detenir. En dies següents els investigadors van acabar d'identificar la resta de persones que van participar en l'agressió. El 21 de febrer van localitzar i detenir un noia de 18 anys i dos homes de 23 i 21 anys a Palamós. Finalment, a la mateixa població, el dia 22 van detenir l'últim dels presumptes agressors, un home de 24 anys.

Els arrestats són quatre homes i una dona, d'entre 18 i 24 anys, de nacionalitat espanyola i paraguaiana, veïns de Palamós que van quedar acusats de ser els presumptes autors d'un delicte de lesions i un delicte de robatori amb violència i intimidació.