El Rober Parroquial i Municipal de Sant Antoni de Calonge ha fet entrega de 1.750 euros a la Fundació Vilagran Maristany (Vimar), una entitat sense ànim de lucre que treballa donant assistència a persones amb discapacitat psíquica a la comarca del Baix Empordà.

L'import entregat pel Rober correspon als ingressos obtinguts per la venda per un preu simbòlic de la roba que es posa a disposició de les persones necessitades. La decisió de cobrar un preu simbòlic per la roba es va prendre per evitar abusos i com a mesura per garantir que la roba se l'emportin les persones que realment hi tenen interès. Aquest és el setè any que el Rober decideix donar els ingressos obtinguts a la Fundació VIMAR, unes donacions que al llarg d'aquests anys sumen un total de 15.900 euros.

A l'acte de donació hi van assistir l'alcalde de Calonge, Jordi Soler, el vicepresident de la Fundació Vimar, Jordi Sistach, i la responsable del Rober, Carme Fernández, a més de la regidora de Serveis Socials, Joana Maestre, les persones que voluntàriament fan funcionar el Rober i personal de la fundació Vimar.

El Rober parroquial i municipal es va crear el 1993, amb l'objectiu d'ajudar les famílies en dificultats econòmiques i subministrar-los roba.