Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Platja d'Aro han detingut dos homes de 22 i 38 anys, de nacionalitat magrebina i espanyola, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. L'incident es va produir el 24 de febrer pels volts de la una de la matinada.

La policia va rebre l'avís de dos individus estaven agredint un tercer home a l'avinguda Madrid del municipi. Els detinguts s'haurien endut dos telèfons mòbils i les claus de casa la víctima. L'home va haver de ser atès pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) amb ferides de caràcter lleu. Els detinguts, un d'ells amb antecedents, van passar el dia 25 de febrer a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, que en va decretar la llibertat.

Dues patrulles dels mossos i la Policia Local es van dirigir fins al lloc dels fets, a l'avinguda Madrid de Platja d’Aro . En arribar-hi, una va perseguir dos homes que fugien corrents i els va aconseguir interceptar a pocs metres.

L'altra patrulla va atendre la víctima, que estava estirada al terra, sense sabates, visiblement atordida i desorientada. L'home va haver de ser atès per una dotació del SEM amb ferides de caràcter lleu. Segons va explicar, els dos homes l'havien colpejat i li van robat dos mòbils i les claus de casa.