Les obres de renovació del passeig del Llafranc avancen segons el termini marcat, de manera que el dia 20 de juny tot ha d'estar enllestit, ha manifestat l'alcalde Juli Fernández, si bé ha afegit que podrien acabar abans. El neguit d'alguns empresaris que hi tenen els negocis és què passara per la Setmana Santa ja que necessiten poder-hi transitar amb vehicles, com ara les nàutiques per portar les barques al port, els centres d'immersió per portar el material de busseig a les barques i els establiments de restauració rebre als distribuïdors. Per tranquilitzar-los, el regidor d'Obres Públiques, Lluís Ros, ha explicat que parlaran amb les empreses per conèixer les necessitats que tenen i que, malgrat que no estarà obert el passeig al trànsit de vehicles, es faran excepcions puntuals amb els negocis que ho requereixin per evitar en el màxim possible que es vegin perjudicats per les obres.

Ros ha comentat que per la Setmana Santa el passeig ja estarà acondicionat perquè els vianants hi puguin transitar. Quant a la circulació de vehicles dels negocis, ha concretat que parlaran amb les nàutiques perquè un dia puguin descarregar les barques i que els centres d'immersió puguin passar-hi les furgonetes el cap de setmana. En tot cas, les activitats i el regidor en parlaran en una propera reunió en dues setmanes, després que aquest dimecres ja en van mantenir una.

Els negocis són conscients que l'Ajuntament també està preocupat per solucionar aquesta problemàtica per la Setmana Santa, però alguns ja tenen reserves i necessiten garanties que podran desenvolupar la seva activitat en condicions. I més després que algun no hagi obert durant l'hivern per les obres.

L'alcalde ha insistit que entén la preocupació dels empresaris de Llafranc i que treballarà per reduir tot el possible els perjudicis que puguin tenir. Fernández també ha defensat la necessitat de l'obra pels problemes que hi havia al passeig amb el col·lector que es rebentava.