L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ofereix a tots els veïns, tant empadronats com titulars de segones residències o de locals comercials al municipi, un assessorament inicial gratuït sobre despeses hipotecàries, especialment de les clàusules sòl, però també d'altres supòsits com, per exemple, la reclamació de despeses registrals i de tramitació de préstecs.

Una possibilitat que es materialitza gràcies al conveni entre el consistori i set gestories i despatxos locals d'advocats: Anna Abab, Dr. Höhen, Josep Peña, Martín Bou, Neus Rodríguez Martí, Tot Gestió i Villarroya Advocats.

L'acord, vigent per un any amb la possibilitat de renovar-lo successivament, preveu la gratuïtat de la primera consulta, i a partir de la mateixa si es volen emprendre accions judicials o extrajudicials posteriors, aquestes seran lliurement pactades per les parts a partir del catàleg de serveis de cada gestoria o despatx professional. Els interessats a rebre aquest primer assessorament s'han d'adreçar a l'àrea de Governació de l'Ajuntament.