Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal van arrestar dimecres passat un delinqüent reincident. Aquest és un veí de Palafrugell, de només 21 anys i que a hores d'ara ja acumula més de quinze antecedents policials per delictes contra el patrimoni.

Els fets pel qual va acabar detingut és un robatori amb força que es remunta a principis d'any en un apartament de segona residència de Calella de Palafrugell. El detingut, amb antecedents va passar el 16 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, el qual va decretar la seva llibertat.

Els fets van ocórrer entre el mes de gener i febrer, mentre el propietari de l'habitatge no havia anat al seu domicili de segona residència, a Calella de Palafrugell. El jardiner del bloc d'apartaments va ser qui va avisar al propietari que li havien entrat a robar.

El propietari va constatar que li havien entrat forçant la porta corredora i que li havien sostret: tovalloles de platja i de bany, roba de llit, un assecador de cabells, quadres, làmpades i parament de la llar i de cuina, entre altres.

Arran la investigació que van dur a terme els mossos van esbrinar que l'autor dels fets havia sigut un jove, de 21 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Palafrugell i el van detenir el dia 15 de març en un carrer de Palafrugell per un delicte de robatori amb força.