L'administrador de la societat Armonia Resort SL, Jose Maria Palacín, ha exposat que la responsabilitat de l'enderroc de l'edifici del Collet de Sant Antoni de Calonge com a conseqüència de l'anul·lació de la llicència recau en l'Ajuntament de Calonge i els seus serveis jurídics i tècnics. Palacín recorda que Armonia Resort SL mai va sol·licitar cap llicència, sinó que va comprar «de bona fe» d'un tercer un terreny que tenia una llicència per a la construcció de 43 apartaments tutelats.

En aquest sentit, l'administrador de la societat manifesta que «per una falta de rigor administratiu imputable única i exclusivament als tècnics municipals i a l'Ajuntament, la llicència que no era nul·la, es va convertir en anul·lable». I afegeix que «tan simple com que l'Ajuntament mai hauria d'haver autoritzat la segregació del solar ni el canvi en el titular de la llicència».

També exposa que la responsabilitat jurídica derivada de la declaració de nul·litat de la llicència «no és imputable a l'alcalde Sr Roselló, i si als serveis jurídics i tècnics de l'Ajuntament». L'Ajuntament ha estat condemnat a pagar a la societat 1,16 milions d'euros. La sentència no és ferma i, per tant, es pot recórrer.