L'Ajuntament de Palamós vol aprofitar que el carrer del Mar ja es troba dins les obres de millora integral del sector del Palmar per incloure-hi el projecte de canalització del nou col·lector d'aigües residuals que transcórrer per aquest carrer, situat al límit amb el terme municipal de Calonge. L'objectiu és reemplaçar un total de 170 metres de l'actual col·lector, ubicat en el tram del carrer del Mar, entre l'avinguda de Catalunya i el carrer Tramuntana (Calonge).

El col·lector actual, construït a la dècada dels seixanta, ha patit en els darrers anys anomalies estructurals, amb fissuracions, despreniments i pèrdua d'estanquitat, la qual cosa el situa al límit de la seva vida útil.

L'Ajuntament de Palamós vol millorar les condicions hidràuliques de la canonada augmentant d'aquesta forma la seva capacitat i minimitzar els treballs de manteniment (neteja, desembussats, enfonsaments, reparacions a la calçada). Es preveu que les obres de construcció de la canonada s'iniciïn a l'abril en paral·lel al projecte d'urbanització de l'àmbit del barri del Palmar. La construcció del nou col·lector té un cost de 60.461,76 euros que finançarà el Consorci de la Costa Brava.