La XXIV Promoció Gastronòmica Pals i la Cuina de l'arròs es durà a terme de l'1 d'abril al 24 de maig, i cadascun dels 17 establiments que hi participen oferiran als comensals un suculent menú basat en l'arròs de Pals com a plat principal, que cada cuiner prepara d'acord amb el seu estil.

Com a gran novetat, l'Ajuntament presenta la primera edició de la Mostra Divulgativa de l'Arròs de Pals. El cap de setmana del 8 i 9 d'abril, la vila acollirà una mostra de degustacions, tallers, conferències, exposicions i diverses propostes vinculades, totes elles, amb el món de l'arròs, com per exemple, demostració d'esclovellar l'arròs i el procés de blanquejar, tallers de bombons d'arròs o degustació d'arròs vegà.

La campanya es complementarà amb accions enfocades a la difusió del món de l'arròs, com visites guiades temàtiques basades en la història i tradicions que envolten l'arròs, cursets de cuina, o mercats de productes de la terra.