Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat un home, de 57 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Torrent, com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, un delicte contra la salut pública i un delicte de resistència greu als agents de l'autoritat. Segons fonts dels Mossos, l'home va fugir d'un control policial i, quan el van localitzar al seu domicili, van trobar quatre quilos de marihuana al seu garatge.

Els fets van passar el mateix dia, durant un control policial que els Mossos d'Esquadra havien muntat al punt quilomètric 341 de la carretera C-31, dins el terme municipal de Pals. Segons el relat policial, els agents van observar un vehicle que s'atansava a la seva posició i, de cop, va fer un canvi de sentit brusc per fugir en direcció contrària.

Immediatament, els mossos van seguir-lo, fent-li senyals lluminoses i acústiques perquè s'aturés. El conductor en va fer cas omís i va aconseguir fugir.

No obstant això, minuts més tard els agents van localitzar el fugitiu al seu domicili de Torrent. L'home va tornar a intentar fugir i es va resistir activament a la detenció que van practicar els agents.

Quan els mossos van escorcollar el vehicle, van detectar una forta olor de marihuana. Acte seguit, van localitzar a l'interior del domicili gran quantitat de plantes de marihuana, en procés d'assecament, penjades al sostre del garatge. També hi havia caixes i bosses de plàstic plenes de cabdells de marihuana. En total van intervenir quatre quilograms de marihuana, han informat els Mossos.

D'aquesta manera, l'home va quedar detingut per conduir temeràriament i sense haver obtingut mai el permís per fer-ho. També per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública i un delicte de resistència als agents de l'autoritat.

El detingut, que té antecedents, va passar divendres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual va decretar la seva llibertat.