Palamós ha registrat una ocupació turística molt alta durant aquesta Setmana Santa, amb percentatges de prop del 100% en hotels, càmpings i apartaments. Una bona mostra de l'alt nombre de visitants són les més de 2.000 consultes realitzades durant aquest període festiu a les dues oficines de turisme del municipi, una situada al passeig del Mar i l'altra a l'edifici del Museu de la Pesca, al port, ha informat l'Ajuntament.

Els visitants s'han interessat principalment per la gastronomia del municipi i pel seu paisatge litoral, gaudint de les platges i amb una alta utilització del camí de ronda i la via verda. El gruix de l'ocupació turística d'aquests dies festius ha estat principalment de turisme familiar provinent de Catalunya, seguit del de França.

A aquestes dades cal sumar també l'alt nombre de participació en les diverses activitats, lúdiques, culturals o esportives, programades durant aquest període festiu al municipi, amb exemples com el del tradicional Primer Bany de l'Any, l'activitat amb la qual Palamós obre la temporada de platja a la Costa Brava, ha destacat la corporació.

Aquesta proposta va tenir lloc el passat diumenge 16 d'abril i va comptar amb la participació de prop d'un miler de persones, 400 de les quals van prendre part directament al bany popular.

Una altra de les propostes amb èxit de públic aquesta Setmana Santa ha estat la de l'exposició temporal Va de Mar, protagonitzada per quatre grans diorames marítims dels Clicks de Playmobil, que fins al 19 de maig es poden veure al Museu de la Pesca. Només en una setmana 2.500 persones ja han visitat la mostra.

Finalment cal destacar els més de 4.000 assistents a les finals esportives, de futbol i bàsquet, del MIC'17, disputades aquest cap de setmana a l'estadi i al pavelló municipal, respectivament.