Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes, una dona i un menor acusats d'assaltar en tres ocasions el mateix domicili de Palamós (Baix Empordà). Els presumptes delinqüents entraven a l'habitatge on vivien una mare de 91 anys amb el seu fill de 70, i els amenaçaven amb matxets o fins i tot amb una arma de foc. L'objectiu dels lladres un cop a dins era endur-se joies i diners en efectiu. Els quatre majors d'edat, tots amb antecedents, ja han passat a disposició del jutjat de guàrdia de La Bisbal, acusats de tres robatoris amb violència. Els agents van lliurar el menor amb els seus tutors legals i es va posar en coneixement a la Fiscalia de Menors.

La policia ha pogut enxampar cinc presumptes lladres que van arribar a entrar en tres ocasions al mateix domicili de Palamós, on hi viuen una mare amb el seu fill, ambdós d'edat avançada. El primer dels assalts va ser el 24 d'octubre de l'any passat. Per accedir a la casa, els lladres van escalar la façana i van entrar a l'habitatge on van amenaçar amb un matxet als dos inquilins. Un cop a dins es van emportar joies i diners en efectiu.

El segon assalt va tenir lloc el 4 de desembre i l'últim va ser el passat 25 de gener. En aquestes dues ocasions van amenaçar les víctimes amb una arma de foc, i també van emportar-se diners en efectiu i joies.

Va ser arran del darrer robatori violent que els mossos van detenir, el dia 7 d'abril, un menor d'edat, com un dels presumptes autors d'aquest fet. Els agents de la Unitat d'Investigació Criminal de Girona van intensificar les indagacions i van anar recollint indicis que van portar, els dies 3 i 4 de maig, a la detenció de tres homes i una dona per la seva presumpta participació en els assalts.

La policia creu que els tres homes serien els autors materials dels robatoris mentre que la dona era l'encarregada d'intentar vendre les joies robades al domicili.

La investigació no es dona per tancada i s'espera que hi puguin haver noves detencions. Els majors d'edat ja han passat a disposició del jutge, mentre que s'ha posat en coneixement a la Fiscalia de menors pel cas del més jove.