Tres assalts violents en només quatre mesos en una mateixa casa de Palamós. Els lladres van cometre els robatoris amenaçant els propietaris de la casa amb ganivets i una arma de foc. Les víctimes dels assalts eren mare i fill, ambdós d'edat avançada. Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea d'Investigació Criminal de Girona han detingut els cinc presumptes autors dels fets. Són tres homes, una dona i un menor, tots ells de nacionalitat espanyola, amb antecedents i veïns de Palafrugell. Estan acusats de ser els presumptes autors de tres delictes de robatori amb violència i intimidació.

El primer dels fets es remunta al 21 d'octubre de l'any passat, quan els mossos de la comissaria de la Bisbal van tenir coneixement que s'havia produït un robatori violent en una casa de Palamós. Els lladres van accedir al domicili escalant per la façana. Un cop dins, van amenaçar amb un matxet les dues persones que hi vivien, una dona de 91 anys i el seu fill de 70, i van robar diners i joies.

Posteriorment, els dies 4 de desembre i 25 de gener es va tornar a repetir el mateix fet, en el mateix domicili. En aquestes dues ocasions, els assaltants van amenaçar els habitants amb una arma de foc i també van sostreure joies i diners en efectiu. Arran del darrer robatori violent els mossos van detenir, el 7 d'abril, un menor d'edat, com a un dels presumptes autors d'aquest últim fet. Els agents de la van intensificar la investigació que van portar, el 3 i 4 de maig, a la detenció de tres homes i una dona per la seva presumpta participació en els assalts. Els tres homes serien els autors materials dels assalts i la dona era l'encarregada d'intentar vendre les joies robades al domicili. La investigació no es dona per tancada.