Una deflagració de gas butà al forn d'una cuina d'un pis de l'Estartit va obligar ahir a la tarda a desallotjar tot un edifici. L'incident es va produir quan faltava un quart d'hora per a les tres de la tarda, quan l'acumulació de butà va causar aquesta deflagració a un habitatge de la carretera de Torroella.

Com a mesura preventiva, es va evacuar la desena de persones que hi havia a l'interior del bloc en aquell moment. Així mateix, els Bombers de la Generalitat van treure la bombona de gas butà de l'interior del pis i van ventilar l'espai afectat.

Malgrat que no es va arribar a generar un incendi, un dels veïns de l'immoble on va tenir lloc la deflagració va patir cremades lleus al peu. També va resultar ferit un altre ocupant del pis afectat i una tercera persona que hi havia a l'edifici en el moment dels fets. Per tant, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar les tres persones ferides fins al Centre d'Atenció Primària (CAP) de Torroella de Montgrí.

La deflagració no va provocar cap tipus d'afectació estructural al bloc on es va produir l'incident, segons els Bombers. Pel que fa a l'immoble afectat, està situat a la segona planta de l'edifici (que compta amb uns baixos i tres pisos). Un total de quatre vehicles dels Bombers es van desplaçar fins al lloc dels fets, on també hi havia efectius del SEM.