L'Ajuntament de Palafrugell fitxa dos agents cívics per la bona convivència

11.05.2017 | 09:50
Els dos agents cívics.

L'Ajuntament de Palafrugell ha incorporat dos agents cívics que tenen com a principal objectiu la sensibilització de la ciutadania sobre la bona convivència i les bones pràctiques cíviques al municipi, realitzant tasques informatives i de recomanació, han informat fonts municipals. Els agents treballaran 30 hores setmanals cadascú, horari que ampliaran aquest estiu per tal de treballar als nuclis de Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu.

Els agents també tenen entre les seves funcions fer de nexe entre els ciutadans i l'Ajuntament, recollint les demandes i aportacions que aquests puguin fer a l'administració en les matèries de les quals s'ocupen.

Els agents cívics depenen directament de l'àrea de Protecció Civil, Mobilitat, Via pública i civisme, i recolliran la detecció de problemàtiques de civisme i convivència. En casos greus o urgents, els agents cívics contactaran telefònicament amb la Policia Local. En altres casos, documentaran les deficiències detectades, que seran derivades a les àrees municipals corresponents per a la seva resolució.

Les tasques principals dels agents cívics se centraran en el control del bon ús i ordre a la via pública, detectant problemàtiques en matèria d'utilització dels contenidors de deixalles o brutícia en llocs públics, desperfectes en mobiliari urbà o senyalització, ús correcte de les bicicletes a la via pública, infraccions en matèria de tinença d'animals, comportaments incívics, accidents, fogueres, talls d'enllumenat públic, fuites greus d'aigua, entre d'altres.

Els agents cívics han començat a realitzar tasques informatives sobre la campanya de recollida de mobles i trastos vells que està desenvolupant l'àrea de Medi Ambient, on trucant al telèfon gratuït 900 100 810 s'acorda un dia i lloc per dipositar el moble o trasto i aquest es recull sense cap cost.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

El Baix Empordà

El gest de Platja d´Aro que millora la vida a desenes de dones africanes

El gest de Platja d´Aro que millora la vida a desenes de dones africanes

?La subvenció de 5.000 euros que la Fundació Sol Solidari ha rebut de l'Ajuntament ha permès...

El transport d´uns ganivets de cuina provoca l´alarma al centre de Figueres

La sensibilitat dels ciutadans arran dels atemptats terroristes succeïts aquesta setmana a...

Donatiu del Club Nàutic a l´Oncolliga

Donatiu del Club Nàutic a l´Oncolliga

El Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols va entregar un xec per valor de 2.053 euros...

Nova organització del CAP de Torroella partir de l´1 de setembre

El CAP de Torroella canviarà a partir de l'1 de setembre el seu model organitzatiu. Segons...

Reclamen més espai per fer nudisme a la platja de Castell de Palamós

Reclamen més espai per fer nudisme a la platja de Castell de Palamós

Una cinquantena de membres de l´associació nudista Club Català de Naturisme va realitzar dimarts...

Enllaços recomanats: Premis cinema