Unes 350 persones van participar el cap de setmana passat a la tercera edició de l'Oncoextreme, la cursa d'obstacles solidària organitzada pel Club Esportiu Palamós a benefici de la Fundació Oncolliga Girona. La majoria dels participants van optar per fer el circuit més curt, de 7,5 quilòmetres, mentre que només 36 corredors van fer el més llarg, de 18 quilòmetres, que exigia més preparació física.

Enguany, com a novetat, el punt de sortida i arribada no va ser la platja de Castell, com en les dues edicions anteriors, sinó la platja de la Fosca. El recorregut de la prova, però, es va mantenir dins dels termes municipals de Palamós i Mont-ras, i va transcórrer en bona part a l'entorn de Cap Roig.

La particularitat d'aquesta cursa és que els participants han de superar al llarg del recorregut una vintena d'obstacles de diversa dificultat que han estat dissenyats per Xavier Adroher, impulsor de la prova.

Tots els beneficis obtinguts amb les inscripcions a la prova es destinaran a finançar els serveis d'Oncolliga per a l'atenció a persones malaltes de càncer i les seves famílies. Hortènsia Doporto, delegada a Palamós de la Fundació Oncolliga, ha destacat la importància que hi hagi entitats com el Club Esportiu Palamós que col·laborin en aquesta tasca i ha agraït la feina dels voluntaris que participen en l'organització.