Els veïns de Platja d'Aro que ahir al migdia passaven pel carrer Sant Sebastià del municipi van poder veure unes grans flames a l'interior d'un apartament. Aquest espectacular incendi es va declarar quan passaven uns 10 minuts de les dues del migdia, en un immoble situat al carrer Sant Sebastià de Platja d'Aro. Davant la virulència de les flames i el fum que generaven, es va obligar als veïns del bloc afectat a quedar-se confinats a l'interior dels seus habitatges.

Malgrat tot, no es va haver de lamentar ferits a causa d'aquest incident. Ara bé, el foc, que es podia observar perfectament des del carrer mateix, va destrossar per complet tant la zona del menjador com la del balcó de l'apartament incendiat.

En concret, l'immoble afectat és el bloc ubicat al número 24 del carrer Sant Sebastià de la població. El foc es va donar per apagat al voltant de les tres de la tarda, tot i que posteriorment els efectius dels Bombers van seguir remullant l'espai afectat.

L'edifici on va tenir lloc aquest incendi és un bloc d'apartaments de Platja d'Aro que compta amb set plantes. Pel que fa a l'immoble cremat, està situat al primer pis.

Investigació policial oberta

En les tasques d'extinció del foc hi van participar un total de sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com efectius de la Policia Local de Castell-Platja d'Aro i del SEM. De fet, la Policia Local ha obert una investigació per aclarir les causes de l'incendi.