La Tallada d'Empordà va inaugurar el passat dissabte l'Espai Canet, un equipament concebut per ser una infraestructura que permeti, per una banda, ser un centre d'informació i de formació, lligat al projecte del programa operatiu Feder «Conèixer el territori des del propi territori» i, per una altra, un centre d'interacció social, de trobada de persones, tant en l'àmbit municipal com supramunicipal.

A l'acte hi va assistir el president de la Diputació de Girona, Pere Vila; Josep Ferrer, alcalde de la Tallada d'Empordà, M. Dolors Guàrdia, tinenta d'alcaldia de l'ajuntament, i el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català, entre altres autoritats i veïns del municipi.

El projecte ha tingut un cost total de 102.374,20 euros i el finançament ha anat a càrrec de la Diputació de Girona, que hi ha aportat 70.000 euros, i de l'Ajuntament de la Tallada, que hi ha destinat 32.374 euros. Les obres es van iniciar a final del 2016 i s'han acabat enguany. L'Espai Canet disposa de 133 m2 construïts i d'una terrassa porxada per poder celebrar actes a l'aire lliure. Es troba situat al peu de la carretera que dona accés al nucli de Canet des de la C-31.