Una dona de 76 anys va perdre la vida aquest dimecres al vespre a Platja d'Aro víctima d'un atropellament. La Policia Local de Castell-Platja d'Aro està a càrrec del cas i investiga les causes per tal de finalitzar l'atestat. El conductor del turisme va donar positiu administratiu, que vol dir que va superar en molt poc el màxim permès, que és de 0,25 mg/litre d'aire expirat. La dona era de nacionalitat lituana, tenia 76 anys i estava de vacances al municipi.

El sinistre viari va produir-se pels volts de dos quarts de vuit del vespre a l'avinguda del Cavall Bernat, a tocar la rotonda anomenada popularment del Pi.

Un turisme va atropellar mortalment la dona, que estava creuant la via a prop d'un pas de vianants; les causes del succés s'estan investigant. Ràpidament, es va alertar els serveis d'emergència i, al lloc, s'hi van desplaçar ambulàncies del SEM i unitats de la Policia Local de Castell-Platja d'Aro. Pel que ha transcendit fins ara, el conductor que va atropellar la dona és un home de nacionalitat espanyola i, en fer-li el test d'alcoholèmia, va donar positiu administratiu.

Sense testimonis

Els agents no han imputat cap delicte al conductor ja que encara investiguen els fets. La dificultat del cas, a més, rau en el fet que no hi hauria cap testimoni del succés i, per tant, els agents hauran d'analitzar la trajectòria del vehicle i de la víctima. Amb aquest sinistre de trànsit mortal, ja són 15 les persones que han mort en accidents de trànsit des de principis d'any a Girona. El darrer va tenir lloc el 15 de maig i hi va perdre la vida un motorista de 42 anys.