Les Festes de Primavera de Palafrugell ja estan en marxa, la qual cosa significa que el municipi ja està gairebé a punt per la celebració de l'activitat estrella del festival: el Carroussel Costa Brava - Carnaval de Carnavals. La multitudinària desfilada de comparses i carrosses pels carrers de la població, que se celebrarà el diumenge 4 de juny, enguany arriba a la seva 55a edició amb una alta participació.

A l'espera del gran dia, l´Associació de Carrossaires mostrarà aquests dies previs, a tothom que ho vulgui, com estan preparant les carrosses que desfilaran el dia 4 de juny. La primera jornada de portes obertes es durà a terme avui, a partir de les 8 del vespre i fins a la 1 de la matinada a les naus dels carrossaires, ambientades musicalment per Dj´s i amb servei de bar. La propera cita serà demà des de les 4 de la tarda fins a les 11 de la nit.

En el Carroussel Costa Brava hi prendran part enguany 8 colles locals amb les seves carrosses inèdites, 11 carrosses no inèdites, 8 grups d'animació, 3 colles de comparses inèdites i 5 comparses no inèdites que desfilaran des del carrer Torroella fins al carrer de Barris i Buixó. Un cop acabi, a l´aparcament de l'Estadi, es farà la plantada de les carrosses i a partir de les 23h s´iniciarà l´acte de lliurament dels premis del 55è Carroussel Costa Brava i el fi de festa.