La Policia Local de Castell-Platja d'Aro imputa un delicte d'homicidi per imprudència amb resultat de mort al conductor que va atropellar mortalment una turista aquest dimecres al vespre a Platja d'Aro. Els investigadors policials estan acabant l'atestat de l'accident de trànsit mortal i apunten que el vehicle que va envestir la dona ho va fer quan aquesta estava creuant el pas de vianants. De fet, una persona que ho va veure també diu que la dona passava pel pas de vianants. El succés va posar fi a la vida d'una dona, de nacionalitat lituana i de 76 anys, que es trobava de vacances al municipi baixempordanès.

El conductor ha quedat imputat com a presumpte autor d'un homicidi per imprudència amb resultat de mort. Es tracta d'un home de 63 anys i nacionalitat espanyola. L'home anava begut al volant, ja que va donar positiu administratiu en el control d'alcoholèmia. És a dir, va superar en molt poc el màxim permès, que és de 0,25 mg/litre d'aire expirat.

El sinistre viari mortal va tenir lloc cap a dos quarts de vuit del vespre de dimecres a l'avinguda del Cavall Bernat, a tocar la rotonda anomenada popularment del Pi. El turisme venia de Calonge i es dirigia cap a Platja d'Aro quan, segons tots els indicis, va atropellar la dona.

L'home ha quedat imputat i una vegada la Policia Local de Castell-Platja d'Aro hagi entregat l'atestat, el jutge de Sant Feliu de Guíxols decidirà les properes actuacions contra el conductor que va atropellar la dona.