La colla de Palafrugell Garnatxa va guanyar el primer premi de l'apartat de carrosses inèdites del Carroussel Costa Brava i el Trofeu honorífic Carnaval de Carnavals, amb la carrossa Malefici gòtic. Enguany, el Carroussel va ser seguit per unes 25.000 persones, amb una desfilada que va allargar-se al voltant de les quatre hores i va servir per posar el punt i final a les 55es Festes de Primavera de Palafrugell.

Al Carroussel Costa Brava hi van participar vuit colles locals amb les seves carrosses inèdites; i seguidament a la colla Garnatxa, la classificació ha estat la següent: en segon lloc, la colla Imaginació amb Imaginació on tour'50...C'est magnifique!!!; en tercer lloc, la colla EKSI!!! amb Circ EKSI; en quart lloc, la colla Els Incorrectes amb Retrònics; en cinquè lloc, la colla Els Trompats amb Trompats de la selva; en sisè lloc, la colla La Greska amb Forats de cuc al món dels carrossaires; en setè lloc, la colla Confetti, amb Aquelarre Confetti i finalment, en vuitè lloc la colla Els Dàlmates, Els Dàlkings.

A les comparses inèdites el primer premi ha estat per la colla Nova Generació de Palafrugell amb Vivim sota el mar; mentre el segon premi ha estat per la colla Els Gentils de Mont-ras, amb Trump-era Mexicana; i el tercer premi ha estat per la colla Associació Llatina de Palafrugell amb Caporales.