GiroPark, centre especial de treball del Grup MIFAS, continuarà gestionant la zona blava de l'Estartit durant dos anys més, és a dir, fins al 2018. GiroPark ha estat l'empresa guanyadora del concurs per a la gestió de la zona blava de l'Estartit, explotació que ja gestiona des de l'any 2004 i que enguany estarà en funcionament fins al 30 de setembre, en horari de dilluns a diumenge de les deu del matí a les deu del vespre.

Per a la seva gestió, GiroPark ha contractat tres persones, totes elles amb discapacitat física i sorgides de la borsa laboral de l'entitat que han rebut una formació específica de controlador de zona blava impartida per la Fundació MIFAS.

El personal farà el control de les 197 places d'aparcament de zona blava de la població i oferirà informació a l'usuari. L'objectiu dels centres especials de treball de MIFAS són la creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat i que els guanys de l'activitat es reinverteixen a la Fundació MIFAS, que gestiona dos centres de dia i una residència.