L'Ajuntament de Palafrugell i l'Obra Social La Caixa han signat un conveni que té com a principal objectiu la col·laboració de l'entitat financera en el desenvolupament de la que serà la 51a edició de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell, que se celebrarà el dia 1 de juliol de 2017.

Enguany, la col·laboració econòmica de l'entitat, de 46.000 euros, també servirà per a l'edició d'un llibre commemoratiu dels 50 anys d'història de la Cantada i la realització d'un documental televisiu que recull la història, l'essència cultural i el dinamisme turístic que ha suposat la Cantada al llarg dels primers 50 anys d'història.

L'any passat l'Obra Social La Caixa ja va donar el seu suport a la campanya En~cantada, que impulsava l'Ajuntament i que va servir per dur a terme un ampli programa d'actes de caràcter cultural i social per tal de commemorar el 50è aniversari de les cantades d'havaneres al municipi.

La signatura del conveni d'enguany permet enfortir la relació entre l'entitat i l'Ajuntament de Palafrugell. Un dels exemples més destacats d'aquesta col·laboració és el Festival de Cap Roig, que potencia l'impacte econòmic que genera en el territori, per incrementar el retorn a la societat i per consolidar-lo com a referència en l'àmbit de l'escena musical europea.