El reconegut esportista palamosí Jordi Condom, exjugador de futbol i actual entrenador de l'equip de la Primera Divisió belga Kas Eupen, serà l'encarregat d'obrir oficialment els actes de la Festa Major de Palamós d'enguany realitzant el pregó. La Festa Major serà del 23 al 26 de juny.

L'exfutbolista del Palamós CF, entitat en la qual va militar des de la categoria de Regional Preferent i fins a la Segona Divisió; i de la Unió Esportiva Figueres, realitzarà el pregó davant el claustre ubicat al parc del Convent dels Agustins, situat a la zona del Pedró i en un dels accessos al Barri Vell de Palamós.

Aquest espai s'incorpora de nou com a marc d'inici de la festa, un espai més ampli on realitzar el pregó, després que durant els darrers anys aquest acte s'hagi fet a l'àmbit de la plaça de la Catifa, molt propera al port. La lectura del pregó es farà el divendres 23 de juny, a partir de les vuit del vespre en un acte que es complementarà amb altres activitats com el cant de la Coral El Progrés.