Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb agents de la Policia Local de la Bisbal, van detenir el dimecres passat un home de 30 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la ciutat, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

La investigació policial que va acabar amb la detenció es va iniciar el passat 31 de març quan es va localitzar el cadàver d'un home a l'interior del seu domicili de la Bisbal, possiblement mort per sobredosi, van informar ahir els Mossos d'Esquadra.

Els policies van saber que la persona morta havia consumit droga, motiu pel qual van iniciar una investigació per aclarir si l'estupefaent podria tenir alguna relació amb la seva mort i saber on havia comprat la droga.

Agents de la unitat d'investigació de la Bisbal van esbrinar que la droga podria haver estat comprada en una peixateria de la Bisbal. Per aquest motiu, van seguir amb les indagacions fins que van tenir la certesa que en aquell establiment s'hi distribuïa substàncies estupefaents, van dir les fonts.

El dia 7 de juny, els agents van fer un escorcoll a la peixateria, on van trobar un embolcall que contenia uns 2,80 grams de cocaïna i es van intervenir 1.030 euros que duia el propietari. Per aquest motiu, se'l va detenir com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. El detingut, que té antecedents, va passar l'endemà a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual el va decretar la seva llibertat amb càrrecs, va informar la policia catalana.