L’Ajuntament de Calonge va iniciar ahir el trasllat de 1.000 metres cúbics de sorra de les platges per treure’n dels punts on hi ha una acumulació excessiva i traslladar-la on n’hi ha poca.

El moviment natural de les platges durant l’hivern i la primavera ha fet que a la platja de Torre Valentina s’hi hagi acumulat un excedent de sorra que es traslladarà al tram de platja situat entre la platja de Sant Antoni i la d’Es Monestri, concretament al tram entre els carrers Empordà i l’avinguda de la Mediterrània.

En aquest punt, els temporals han deixat pràcticament sense sorra la platja, i l’Ajuntament ha esperat fins passada la primera quinzena de juny per fer el trasllat de sorra, per evitar que els temporals de finals de maig i principis d’aquest mes se la tornessin a emportar, ha informat l’Ajuntament.

El trasllat de la sorra va començar a les vuit del vespre i s’havia de prolongar fins a les set del matí d’avui i l’operació es repetirà a la nit, uns horaris per molestar el mínim possible els usuaris i vehicles.