Traslladen 1.000 metres cúbicsde sorra entre les platges de Sant Antoni

20.06.2017 | 09:09

Ajuntament de Calonge va iniciar ahir el trasllat de 1.000 metres cúbics de sorra de les platges per treure´n dels punts on hi ha una acumulació excessiva i traslladar-la on n´hi ha poca.

El moviment natural de les platges durant l´hivern i la primavera ha fet que a la platja de Torre Valentina s´hi hagi acumulat un excedent de sorra que es traslladarà al tram de platja situat entre la platja de Sant Antoni i la d´Es Monestri, concretament al tram entre els carrers Empordà i l´avinguda de la Mediterrània.

En aquest punt, els temporals han deixat pràcticament sense sorra la platja, i l´Ajuntament ha esperat fins passada la primera quinzena de juny per fer el trasllat de sorra, per evitar que els temporals de finals de maig i principis d´aquest mes se la tornessin a emportar, ha informat l´Ajuntament.

El trasllat de la sorra va començar a les vuit del vespre i s´havia de prolongar fins a les set del matí d´avui i l´operació es repetirà a la nit, uns horaris per molestar el mínim possible els usuaris i vehicles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema