Detingut a Sant Feliu de Guíxols un home que la tarda de la Revetlla de Sant Joan portava preparats per vendre 5,71 grams de cocaïna i 47,65 grams de marihuana.

Els fets van passar cap a dos quarts de sis de la tarda a la zona del passeig president Irla de Sant Feliu de Guíxols. Aquí els Mossos d'Esquadra van aturar un vehicle que feia estona que circulava pel passeig fent voltes.

En aturar el cotxe, els Mossos van notar una forta olor de marihuana que sortia del seu interior i van identificar el conductor. En escorcollar el vehicle i el conductor, els agents van trobar una bàscula digital de precisió, 33 bossetes hermètiques, un ganivet, un embolcall de plàstic amb una substància blanca i una altra bossa amb una substància verda. Posteriorment, els policies van comprovar que era cocaïna i marihuana respectivament.

En total es va comissar 5,71 grams de cocaïna i 47,65 grams de marihuana i 75 euros en bitllets fraccionats. L'home, que no tenia antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols l'endemà dels fets, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.