L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i el grup Moventis-Sarfa ha posat en marxa un nou Servei Municipal de Transport Social al municipi -batejat com a Xarxa Bus- amb l'objectiu d'unir els tres nuclis urbans (Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró) mitjançant una alternativa de transport públic, de caràcter gratuït. Segons el consistori, aquest servei s'adreça a persones amb dificultat de mobilitat, sense vehicle propi o amb manca de recursos econòmics.

L'autobús farà un itinerari circular amb onze parades repartides als tres nuclis i estarà en funcionament cada dijous i divendres (10-14 h i 15-20 h) amb un vehicle amb tretze places de capacitat, una de les quals per a persones amb mobilitat reduïda.

De moment, està previst que el nou servei funcioni fins al 5 de gener de 2018, amb la voluntat de poder-lo allargar en el temps i se'n podran beneficiar les persones empadronades amb uns ingressos inferiors a 605,10 euros/mensuals o 8.471,40 euros/anuals.

També si es tenen ingressos inferiors a aquestes quanties i és jubilat més gran de 65 anys, pensionista menor de 65 anys, es té un grau de discapacitat mínima del 33% o és membre d'una família monoparentals o nombrosa, entre d'altres.