La subhasta de l'hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols, la finca més important de l'herència intestada dels germans Anlló, ha tornat a quedar frustrada.

Si fa tres anys no es va dur a terme per problemes amb la inscripció al Registre de la Propietat, ara no se subhastarà el proper 20 de juliol, tal i com estava programat, perquè el Departament d'Economia i Hisenda no n'ha rebut cap oferta -el termini va obrir-se a finals de maig passat i va acabar el 30 de juny sense cap postor-. Per aquest motiu, la Mesa encarregada de la subhasta ha decidit aquesta setmana declarar-la deserta i obrir un procés de venda directa de l'immoble, procediment que ja ha executat anteriorment amb els hotels Avenida i Regina, per exemple.

El preu que en demana la Generalitat no es rebaixarà, de manera que mantindrà els 1.869.000 euros amb què va presentar-se a la subhasta, han concretat fonts del Departament.

Aquest procés de venda directa s'iniciarà l'endemà de la subhasta, que sí que se celebrarà ja que el lot 3, un habitatge del número 22 del carrer Sant Martirà de Sant Feliu sí que té ofertes -el preu de sortida és de 79.500 euros-.

Les fonts del Departament d'Economia i Hisenda han precisat que la intenció dels responsables de l'àrea és negociar la venda directa amb algunes de les persones que s'han interessat pel Panorama i que, si no es tanca cap operació, en un any la Generalitat podria subhastar de nou l'immoble.

En la mateixa situació que l'hotel Panorama es troba l'hotel Rex II. La seva subhasta estava programada pel 20 de juliol, amb un preu de sortida de 529.800 euros, però no ha rebut cap oferta de compra durant el termini que s'ha pogut presentar, de manera que la Mesa responsable de la licitació ha decidit declarar-la deserta i obrir també un procés per a la seva venda directa.

D'altra banda, segueix pendent determinar el futur de tres finques més de l'herència dels germans Anlló: els hotels Meditérraneo i Regente i la casa número 30 del carrer Mossèn Jacint Verdaguer, tots a Sant Feliu i que ja han estat subhastats anteriorment, però que han quedat desertes com la del Panorama i el Rex II.