La Fira de Circ de La Bisbal tanca amb prop de 30.000 espectadors i la sensació per part de l'organització que la 22a ha estat «una de les millors edicions». Des de la Fira destaquen d'una banda la qualitat dels espectacles i de l'altra el canvi en la distribució dels espais que ha permès «veure millor les diferents funcions».

La portaveu de la Fira de Circ de La Bisbal, Eva Gasull, reconeix que «estan molt satisfets» especialment per les bones crítiques que arriben per part del públic. Gasull també destaca que han notat un augment d'espectadors de fora de la demarcació de Girona.

En relació al nombre de visitants, des de la Fira reconeixen que estan «molt satisfets de mantenir aquest nombre de públic» i no s'han marcat un sostre. «Volem que la gent que vingui pugui veure bé els espectacles, això és el que ens interessa», ha reblat.

Nou èxit de públic a la Fira de Circ de La Bisbal d'Empordà. Durant els tres dies que ha durat prop de 30.000 espectadors han passat pels diferents escenaris que hi ha repartits per la capital del Baix Empordà.

Destaca especialment el públic de fora les comarques de Girona que ha augmentat respecte a edicions anteriors. Un símptoma de «la qualitat que té la Fira», segons explica Gasull.

Des de l'organització també han destacat la qualitat dels espectacles i el canvi en la distribució i els horaris. Gasull explica que aquest any s'han intentat intercalar funcions per tal de repartir el públic. «Creiem que ha estat un encert el repartiment d'espais i horaris perquè no s'han atapeït tant els espectacles i el públic podia veure-ho amb més qualitat», ha reblat.

Més públic el divendres

Aquesta 22a edició ha destacat també per la gran afluència de públic en els dos espectacles de divendres. «Creiem que és la vegada que més gent s'ha acostat a veure les dues propostes que portàvem, estem molt contents», ressalta Gasull. En concret, l'espectacle 'La rue de la mort' ha estat el que ha reunit més espectadors d'aquesta fira.

Amb tot, la portaveu diu que des de l'organització «no s'han volgut fixar un sostre» de públic i que aposten més per la qualitat que per la quantitat. «El que volem és que la gent pugui veure bon circ i el pugui veure bé», ha ressaltat.

65 espectacles

De divendres a diumenge, públic de totes les edats ha gaudit de seixanta-cinc espectacles, la majoria gratuïts, d'una quarantena de companyies que han ofert funcions de circ contemporani, roda cyr, cabaret, trapezi, clown, aeri, diàbolo, malabars, màstil o música, entre altres disciplines.

Destaquen les diverses estrenes que ha acollit la Fira, com 'Suite', de Pepa Plana; 'In-confort', de la Cia Du'k'to i C&C Cia; 'Equilibri ma a ma', de la companyia Uno Más, o 'Be God Is' de la companyia Espai Dual, una de les actuacions més valorades pel públic que no va parar de riure en tota la funció.

Altres espectacles importants que han passat per La Bisbal han estat la funció inaugural de 'La Roue de la Mort', de la companyia La Rotative, o el frenètic 'The Black Blues Brothers', de la companyia Circo e Dintorne, un dels més aplaudits.