El poble de Parlavà inaugura el local social multifuncional El Montori

18.07.2017 | 09:42
Imatge de la inauguració d´El Montori.

Parlavà ja disposa del nou local social El Montori. Pere Vila, president de la Diputació de Girona; Raül Morales, director territorial de Governació, Administracions Públiques i Habitatge a Girona; i Joaquim Sabrià, alcalde de Parlavà, van inaugurar el centre social multifuncional El Montori, adjunt al pavelló municipal. Aquest espai polivalent té una superfície de 120 metres quadrats i estarà a disposició de la ciutadania perquè s'hi puguin dur a terme activitats que contribueixin a dinamitzar la vida sociocultural del poble.

La construcció de l'espai ha tingut un cost de 183.765,45 euros. Està climatitzat i es pot dividir en dues sales mitjançant una separació corredissa. Una part del terra és de parquet, perquè s'hi puguin dur a terme activitats gimnàstiques; una altra tindrà un servei de bar, i un altre espai es destinarà a biblioteca i sala de lectura.

Així mateix, disposa d'uns lavabos i una dutxa adaptada per tal que persones grans o amb mobilitat reduïda puguin dutxar-se de forma segura.

Després de la inauguració hi va haver un aperitiu i l'actuació de Les Veus de Parlavà, un grup històric d'havaneres del municipi. Així mateix, el nou local social va acollir una exposició de pintures fetes per gent del municipi.

Abans de la inauguració, Pere Vila, Raül Morales, Joaquim Sabrià, els regidors del municipi i alcaldes veïns van visitar altres actuacions realitzades al municipi amb el suport econòmic de la Diputació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema