La residència Palafrugell Gent Gran va entregar dimarts un xec per valor de 777,60 euros al Centre de Distribució d'Aliments de Càritas Palafrugell fruit de la venda dels opuscles de l'exposició «100 anys, 9 mirades». L'abril de 2015, amb motiu del cinquè aniversari de Palafrugell Gent Gran, es va organitzar l'exposició «100 anys, 9 mirades» amb la voluntat d'honorar les persones centenàries que residien al centre. Va exposar-se al Teatre municipal de Palafrugell durant un mes i posteriorment a l'escola El Carrilet.

En aquell moment, les nou persones centenàries eren Margarita Gorgoll, Folomena Dantrayga, Pilar Arboix, Isabel Riembau, Maria Martí, Ángeles Montalbán, Carmen Escribano, Lauro Cama i Victòria Pagès.

La iniciativa va ser del doctor Joan Prat i va comptar amb les col·laboracions desinteressades del dissenyador Lluís Pareras, el fotògraf Jordi Cané i l'autor dels textos, Gerard Prohias, que alhora van editar-ne un opuscle que es va posar a la venda amb l'objectiu de recaptar fons.

Dimarts, Adela Romero, educadora social de Palafrugell Gent Gran, va lliurar el xec a la presidenta de Càritas Palafrugell, Marisa Grassot, i al responsable del Centre de distribució dels aliments de Càritas Girona, Cayetano Gómez. Alhora també es va fer una mostra d'agraïment al director i al cap d'estudis de l'escola El Carrilet de Palafrugell.

Amb aquests 777,60 euros, Càritas Palafrugell podrà continuar la seva tasca de facilitar aliments bàsics a persones i famílies amb dificultats econòmiques del poble. Alhora fomenta la capacitació i empoderament d'aquests participants i la corresponsabilitat, a partir d'una contribució econòmica en funció de les possibilitats de cada família. Aquest projecte de distribució d'aliments és fruit d'un conveni amb institucions.